foto

Kerstin Gähte

  • nar. 22.9.1958 (61 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Agnes
2013 Männertreu (TV film)
2011 Wie früher
2010 Hlas srdce (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Láska navzdory celému světu (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
Plavba snů: Chile (TV film)
2007 Léto u jezera Lilja (TV film)
Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)

TV seriály

2015 Blochin (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Entführt (S03E03)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Školka hrůzy (S02E11)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2008 Maddin in Love (TV seriál)
2007 Geile Zeit (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Relative Strangers (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Höllische Nachbarn (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky