foto

Rob Seidenglanz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2014 Stalker (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Revelations (E08)
Cake on the Way (E05)
The Goat Rodeo (E02)
2011 Pan Am (TV seriál)
Mince ve fontáně (E05)
Cesta na východ (E04)
Pilot (E01)
2010 Famílie (TV seriál)
The Deep End of the Pool (S01E03)
Pilot (S01E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Svatební hostina Stennheiser - Pong (S01E10)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
Sladkých šestnáct Taylor Stiltskinové (S01E06)
další epizody (5)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Coming Home (E09)
Masquerade (E05)
2007 Dexter (TV seriál)
Temný ochránce (S02E05)
Až si vydechnu (S02E02)
Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 1 (E19)
Breaking News (E18)
další epizody (6)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Option Period (E09)
The Long Lead Story (E05)
The Cold Open (E02)
další epizody (4)
Invaze (TV seriál)
The Key (E17)
All God's Creatures (E14)
Us or Them (E11)
2005 Invaze (TV seriál)
The Cradle (E08)
Unnatural Selection (E05)
Lights Out (E02)
další epizody (4)
2000 Správná pětka (TV seriál)
Great Expectations (S06E20)
Getting There (S06E17)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky