foto

Rob Seidenglanz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2014 Stalker (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Revelations (E08)
Cake on the Way (E05)
The Goat Rodeo (E02)
2011 Pan Am (TV seriál)
One Coin in a Fountain (E05)
Eastern Exposure (E04)
Pilot (E01)
2010 Famílie (TV seriál)
The Deep End of the Pool (S01E03)
Pilot (S01E01)
2007 Dexter (TV seriál)
Temný ochránce (S02E05)
Až si vydechnu (S02E02)
Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 1 (E19)
Breaking News (E18)
další epizody (6)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Option Period (E09)
The Long Lead Story (E05)
The Cold Open (E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Ten: The Witching Hour (S01E10)
Chapter Four: Witch Academy (S01E04)
Chapter Three: The Trial of Sabrina Spellman (S01E03)
Deception (TV seriál)
The Black Arts (E06)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Fourteen: A Kiss Before Dying (S02E01)
Frequency (TV seriál)
The Edison Effect (E10)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Aruba-Con (S03E01)
Aruba (S02E17)
Mrtvý bod (TV seriál)
This Profound Legacy (S03E05)
Mom (S02E21)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Prospectská trojka (E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Mrtvý bod (TV seriál)
Procitnutí (S01E23)
Němý svědek (S01E20)
Temné ostrovy (S01E11)
Kravaťáci (TV seriál)
Live to Fight... (S05E12)
2015 Stalker (TV seriál)
Lost and Found (E15)
Stoupenci zla (TV seriál)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
V úzkých (S03E02)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odlet (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace