foto

Judith Pinnow

  • nar. 11.3.1973 (46 let)
    Tübingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Srdce z čokolády (TV film)
Řecké polibky (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
2004 Die Überraschung
2000 Tatort - Bienzle und der Mann im Dunkeln (TV film)
1999 St. Pauli Nacht

TV seriály

2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace