foto

Inge Fleckenstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Mittlere Reife (TV film)
2010 Morgen musst Du sterben (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
2007 Späte Aussicht (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2004 Konferenz, Die (TV film)
2003 Tatort - Das Böse (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky