foto

Dominik Schunk

  • nar. 31.8.1971 (47 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Pohádka o zemi hojnosti (TV film)
2015 Nie mehr wie immer (TV film)
2014 Sedmikráska (TV film)
2012 Sprinter - Haltlos in die Nacht (TV film)
2011 Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2007 Die Sterneköchin (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
2007 Unterwelten (TV seriál)
1993 Frankfurtský proces za Osvětim (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace