foto

Thomas Frank

  • nar. 1980
    Gmünd, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Věčný život
2014 Adam
Tatort - Paradies (TV film)
2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)
2011 Hinterland
2010 Bell Canto
Tage ohne Morgen
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
2006 Dad's Dead
2004 Hotel
2003 Linie X

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 24 (S03E04)
Folge 23 (S03E03)
Folge 21 (S03E01)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky