foto

Laurent Sauvagnac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Meurtres en Cornouailles (TV film)
2017 Les Sources assassines (TV film)
2016 Diabolique (TV film)
2015 Poslední karta (TV film)
Vůně vraždy (TV film)
2014 Autopsie d'un mariage blanc (TV film)
2011 L'amour encore plus vache (TV film)
Od povinností k lásce (TV film)
2010 Je vous aime très beaucoup
Přirozená láska (TV film)
2008 Bílá ruka (TV film)
2006 Comme deux gouttes d'eau (TV film)
2002 Chaempieon
2001 Tel épris (TV film)

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
2017 La vie devant elles (TV seriál)
Sixième partie (S02E06)
Cinquième partie (S02E05)
Quatrième partie (S02E04)
další epizody (6)
2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Nouveau départ (S14E04)
Une visite inattendue (S14E03)
Sous emprise (S14E02)
další epizody (4)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (5)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
La Robe de Margaux (S01E03)
Le Dernier coup de Jarnac (S01E02)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
Victoire Bonnot (TV seriál)
2009 L'internat (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)
2000 Police district (TV seriál)
Etat de démence (S01E05)

Dokumentární

2002 Sur les toits de Paris (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky