foto

Kika Ungaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 La Traque (TV film)
2020 I Love You Coiffure (TV film)
2019 Život
2018 Brillantissime
Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2017 Floutek
2015 Chez Victoire: Nouvelle Vie (TV film)
Poslední karta (TV film)
Ta mère!
2013 Cristo Rey
2010 Pas si simple (TV film)
2009 Évasion, L' (TV film)
2008 Ideální zeť (TV film)
2007 Moje místo pod sluncem
Taupe, La (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
2005 Celle qui reste (TV film)
Permis d'aimer (TV film)
Soudce (TV film)
Who Fucked Rocco?
2003 C'était le chien d'Eddy
Coquilles, Les
Quelques jours entre nous (TV film)
2002 A+ Pollux
Froid comme l'été (TV film)
Kdybych byl bohatý
2000 Quando una donna non dorme
1999 Libero Burro
1998 Le faremo tanto male
1996 Festival

TV seriály

2015 Peplum (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2014 Détectives (TV seriál)
Cavale (S02E08)
Fantômes (S02E07)
Frères ennemis (S02E06)
další epizody (8)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
2007 Elodie Bradford (TV seriál)
Une femme à la mer (E05)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Disparition (S01E02)
Arrêt d'urgence (S01E01)
2003 Komisař Valence (TV seriál)

Dokumentární

1997 La strana storia di Banda Sonora

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky