foto

Craig Rosenberg

  • nar. 1965
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 7500
Tichý experiment
2009 Nezvaná
2006 Světlo ve tmě
2004 Když se setmí
1996 Hotel de Love

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
Viktor (S02E04)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Světlo ve tmě
1996 Hotel de Love
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace