foto

Dinah Collin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Gwen
2016 Dad's Army
Infiltrátor
2014 Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
2013 Venuše v kožichu
2012 Královský víkend
2010 Muž ve stínu
2007 Brilantní plán
Dinner Party, The (TV film)
2006 Let číslo 93
2005 Střelba na psy
2004 Bournův mýtus
Dívčí válka
2002 Intended, The
Krvavá neděle
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1998 Teorie létání
1997 The Fix (TV film)
1992 Vampyr: A Soap Opera, The (TV film)
1990 Portrait of a Marriage (TV film)
1983 The Two Gentlemen of Verona (TV film)
1982 Cymbeline (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
A Tale of Two Cities (TV film)

TV seriály

2000 Hříchy (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1989 Campion (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1981 Fanny by Gaslight (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Jane Austen, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace