foto

Ján Chlebík

  • nar. 7.7.1934
    Vrbovce, Slovensko, Československo
  • zem. 8.5.2006 (71 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Kovladov dar (TV film)
1996 Zlodejka (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
Mátohy rárohaté (TV film)
1992 Putá osudu (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
Pravda (TV film)
Ružová Anička (TV film)
1989 Jablonka (TV film)
Krajina Dživiben (TV film)
Rentabilita (TV film)
Živé svetlo (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
O Džaudarovi a jeho bratoch (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)
Zázračná ihla (TV film)
Zázračná rosa (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Modré kráľovstvo (TV film)
Novoročná rozprávka (TV film)
1986 O siedmich rokoch (TV film)
Čarbák (TV film)
1985 Malý Muk (TV film)
Raskil a Sida (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
1984 Asanov kalym (TV film)
Kde je najlepší vietor (TV film)
1983 Ako išiel vĺčko do sveta (TV film)
Husiarka a kráľ (TV film)
Pastierova česť (TV film)
Rozprávkový kráľ (TV film)
Učiteľka (TV film)
1981 Hlavolam pre Mocninu (TV film)
Soľ v tráve (TV film)
1980 Telegram (TV film)
1979 Slnečné hodiny (TV film)
1965 Ako si mačky kúpili televízor (TV film)
Prázdniny leva Bonifáca (TV film)
1964 Soľ nad zlato (TV film)
Čin-čin (TV film)
1960 Ako išlo vajce na vandrovku (TV film)

TV seriály

1998 Domček, domček, kto v tebe býva? (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1977 Dunčove dobrodružstvá (TV seriál)
1975 Stará mať rozpráva (TV seriál)
1972 Dobrodružstvá Budzogáňa, zbojníckeho kapitána (TV seriál)
1970 O bielej ruži (TV seriál)
1968 Budkáčik a Dubkáčik (TV seriál)
1963 Mestečko Pimparapac (TV seriál)

Dokumentární

1971 Rudo Móric (TV film)
1970 Deň ako iný (TV film)
Stratená romantika (TV film)
V záprahu (TV film)
1969 Kontrakt o červenom smreku (TV film)
Za hradbami pri Vyšnej bráne (TV film)
1968 Kto bol M. R. Štefánik? (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Chichôtka (TV film)

Host

TV pořady

1996 Takí sme boli (TV pořad)