foto

Megumi Jokojama

  • nar. 9.9.1969 (50 let)
    Tošima, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zeni no Sousakan Nishi Kaneko (TV film)
2015 Nekozamurai: Minami no šima e iku
2014 Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
Kočičí samuraj
奇跡の教室 (TV film)
2012 Mó júkai nante šinai (TV film)
2011 Sayonara bokutachi no youchien (TV film)
Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2009 Nene (TV film)
Wakaranai
2008 Gururi no koto
Ichi, slepá samurajka
1995 Gonin
Kita no kuni kara '95 himicu (TV film)
1993 Chigireta ai no satsujin
1992 Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
Uchuu no hosoku
1987 Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
Murasaki Shikibu: Genji monogatari

TV seriály

2017 Kuro no šó (TV seriál)
Massage Tantei Joe (TV seriál)
2016 Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
2015 Kodoku no gurume 5 (TV seriál)
Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
Nekozamurai 2 (TV seriál)
Wild Heroes (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Nageki no bidžo (TV seriál)
Nekozamurai (TV seriál)
2012 Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2011 Hagane no Onna 2 (TV seriál)
2010 Akakabu Kendži Kjótohen (TV seriál)
Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Hagane no Onna (TV seriál)
Sweet 10 (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
Mama-san Volley de Tsukamaete (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
Tonari no Shibafu (TV seriál)
2008 Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
2007 Oedo Yoshiwara Jikencho (TV seriál)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2007 (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Kunimitsu no Matsuri (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Mama no Idenshi (TV seriál)
Shinju fujin (TV seriál)
2001 Ikiru tame no Jonetsu toshite no satsujin (TV seriál)
Onmjódži (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
1999 Kyukyu Hato Chiryoshitsu (TV seriál)
Omizu no hanamiči (TV seriál)
1998 Nemureru mori (TV seriál)
1997 Shokuinshitsu (TV seriál)
1996 Ai to wa keshite koukai shinaikoto (TV seriál)
1995 For You (TV seriál)
Hitonatsu no Love Letter (TV seriál)
1994 Kono jo no hate (TV seriál)
Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)
1993 Daburu kitchin (TV seriál)
1992 Shinai naru mono e (TV seriál)
1991 Kekkon no Risou to Genjitsu (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky