foto

Tomas Kahane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Krauses Hoffnung (TV film)
2014 Krauses Geheimnis (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Tatort - Die schöne Mona ist tot (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Dívka z džungle (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Sommerlicht (TV film)
V řece života (TV film)
2010 Nečekaná naděje (TV film)
První láska (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verräter (TV film)
2009 Alle Sehnsucht dieser Erde (TV film)
Krauseho kúra (TV film)
Meine schöne Nachbarin
Stubbe - Von Fall zu Fall: In den Nebel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Sonnenwende (TV film)
2008 Insel des Lichts (TV film)
2007 Láska na Kubě (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Milovat a zabít (TV film)
2005 Ein Toter führt Regie (TV film)
Meine große Liebe (TV film)
Máma na zkoušku (TV film)
Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Mord an Bord (TV film)
On Top Down Under
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Aszendent Liebe (TV film)
Der Verleger (TV film)
Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
E-m@il an Gott (TV film)
Letzter Atem (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
Spatz in der Hand (TV film)
Tödliches Schweigen (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Natalie - Endstation Babystrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
1992 Cosima's Lexikon
1990 Die Architekten
1989 Zwei schräge Vögel
1987 Vorspiel

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Berliner Mauer – Chronik einer geteilten Stadt (TV film)
tierisch gut! (TV seriál)
2008 Sehnsuchtsrouten - Kreuzfahrt im Reich der Drachen (TV film)
1991 Verriegelte Zeit

TV pořady

2006 Panda, Gorilla & Co. (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace