foto

John Bell

  • nar. 1.11.1940 (79 let)
    Maitland, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Hunger (TV film)
1982 Far East
1977 A Calendar of Dreamings - vyp.
1976 Break of Day
1974 Hamlet (TV film)
1973 The Taming of the Shrew (TV film)
1972 The Resistible Rise of Arturo Ui (TV film)
1963 Ballad for One Gun (TV film)
Clement Meadmore - vyp.
The Long Sunset (TV film)
1962 The Devil to Pay

TV seriály

2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
1989 Nulová šance (TV seriál)
The Fuehrer's Children (S02E08)
1984 The Explorers (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1971 The Comedy Game (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1974 A Hard God (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky