foto

Eduardo Paxeco

  • nar. 26.4.1982 (37 let)
    Valparaíso City, Valparaíso, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mi Amigo Alexis
2017 Fantastická žena
Trauma
2015 Mirage d'amour avec fanfare
2014 Olvidados
Suramericano
2012 Caleuche: El llamado del mar
2011 03:34 Terremoto en Chile
2010 Drama
2009 Ilusiones ópticas
2008 La buena vida
2007 Převrat
2006 Rojo, la película

TV seriály

2012 Maldita (TV seriál)
2010 Mujeres de Lujo (TV seriál)
Primera Dama (TV seriál)
2007 Héroes (TV seriál)
2004 Tiempo final (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky