foto

Thomas Bretschneider

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Die Auserwählten (TV film)
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Nebenwege
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2009 Die Blücherbande (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2001 Venus and Mars
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
Ticho po výstřelu
1999 Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace