foto

Katie Carpenter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 3
Acrimony
Fantasma
2016 All Girls Weekend
2015 Athena, the Goddess of War
2014 Fix It in Post

TV seriály

2018 The Haunting (TV seriál)
Paní s ohnutým krkem (S01E05)
Na dotek (S01E03)
2016 Devious Maids (TV seriál)
A Time To Spill (S04E05)
Domek z karet (TV seriál)
42. kapitola (S04E03)
2013 Door to Door (TV seriál)

Dokumentární

2011 Lovec vrahů (TV seriál)
2005 Strašení (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 8th Floor Massacre
2018 Encounter
The Boarder (TV film)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky