foto

Bengal

  • nar. 17.8.1951 (69 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kappa II But, we have to rest.
2019 Heisa bjótó
Inemuri Iwane
2018 Okečimjaku
Owatta hito
Uma no hone
2016 Saraba abunai deka
2015 Hero: Special (TV film)
Mango to Akai Kurumaisu
Yama no Tom San (TV film)
2014 0,5 ML
Hakugin Jack (TV film)
Shi no Hasso (TV film)
2013 Boku no naka no otoko no ko
Jinsei ga tokimeku Katazuke no Mahô (TV film)
Kizzu ritân: Saikai no toki
Minasan, sajónara
Tobe! Dakota
2012 Eiga-ban: Futari Ecchi - Toripuru Rabu&Rabu Fureba
Giwaku (TV film)
Guddo Kamingu Tooru to Neko, Tamani Neko
Home: Itošiki no zašikiwaraši
Karasu no Oyayubi
Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
Tomato no šizuku
2011 Ameijingu gureisu: Hakanaki otokotachi e no uta
Bitva o ostrov Saipan
Gaku: Minna no Yama
2010 Goruden suranba
Júkai rapusodí
Kazura
Raió
Urutoraman zero THE mubi cho kessen! Beriaru ginga teikoku
2009 Slackers
Slackers: Kizudarake no júdžó
Wakaranai
2008 Galileo: Episode Zero (TV film)
Happî furaito
Last Game: Saigo no sókeisen
Maboroši no jamataikoku
Nidžusseiki šónen
Rakugo Musume
Team batista no eikó
Tókjó daikúšú (TV film)
Za kódo: Angó
2007 Enma
Furusato o kudasai
Kayôkyoku dayo jinsei wa
My Sweet Home (TV film)
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
Shabake (TV film)
2006 Hero (TV film)
Nana 2
Otoko wa sore o gaman dekinai
Peanuts
県庁の星
2005 Karaoke
Madamada abunai deka
O chi
2004 Rijú
Tokio noir
2003 Fune o oritara kanodžo no šima
Sensei no Kaban (TV film)
2002 Alive
Nagoriyuki
Trick: The Movie
1999 Ano nacu no hi
Godzilla 2000: Millenium
1998 Ganbatte ikimasshoi
Kaze no uta ga kikitai
Kizuna
Sada
1996 Gamera 2: Region šurai
1995 Teito monogatari gaiden
1993 Ahiru no uta ga kikoete kuru yo
Bokura wa minna ikiteiru
Kekkon
Ohaka to Rikon
Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1992 Haruka, nosutarujii
Seišun dendekedekedeke
Yamai wa kikara: Byōin e ikō 2
1991 Asatte dansu
Futari
1990 Bjóin e ikó
Jipangu
Říjen, 3:4
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
Pekinteki suika
1988 Hei no naka no korinai menmen 2 (TV film)
Idžintači to no nacu
Kimurake no hitobito
Rabu sutori o kimini
1987 Kjófu no Jaččan
1986 Panenky z Shogunova harému
1985 Kapone ói ni naku
Kekkon annai mystery
1984 Tropical Mystery: seishun kyowakoku

TV seriály

2019 3-nen A-gumi (TV seriál)
Designer: Šibui Naoto no kjúdžicu (TV seriál)
Šibui Naoto no kjúdžicu (E12)
Šibui Naoto no nakama (E11)
Šibui Naoto no kjúči (E10)
další epizody (12)
Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Šúdan sasen (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2017 Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
Temisu no curugi (TV seriál)
2016 Arashi no Namida (TV seriál)
Denšiči toriminičó (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Bidžo to danši (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
Šinja šokudó 3 (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Mósó sósa (TV seriál)
Onsen okami futari no jiken-bo (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Sweet 10 (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Ičipondo no fukuin (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Hitogata Nagashi (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
1997 Seigi no Mikata (TV seriál)
1996 Kage Juhachi (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1989 Shibaura Investigation Agency (TV seriál)
1988 Mottomo abunai deka (TV seriál)
Netsuppoi no! (TV seriál)
1986 Abunai Deka (TV seriál)
1982 Sailor Fuku to Kikanju (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky