foto

Chris A. Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 10,000 Miles
Answer, The
Kickboxer: Vengeance
2015 Battle for Skyark
2012 Chained
2010 Nenápadná slečna

TV seriály

2019 Pennyworth (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Proven Innocent (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Ti nejbližší (S01E03)
American Horror Story (TV seriál)
Fire and Reign (S08E09)
Return To Murder House (S08E06)
The Morning After (S08E02)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 4 (S01E04)
The Last Tycoon (TV seriál)
An Enemy Among Us (E08)
Eine Kleine Reichmusik (E05)
Nobody Recasts Like Monroe (E02)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Detektor lži (S01E08)
Rukojmí (S01E07)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Paula Needs to Get Over Josh! (S01E18)
2015 12 opic (TV seriál)
Paradox (S01E12)
Zítra (S01E09)
Rudý les (S01E06)
další epizody (4)
2014 Knihovníci (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Banshee Origins (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Snow Job (S01E09)
The Mile High Job (S01E08)
The Stork Job (S01E06)

Dokumentární

2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
Čtvero revolučních období
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
2013 Americká 60. léta (TV seriál)
Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
2012 Roman Polanski: Štvanec
2011 Revenge of the Electric Car
Sealed Fate
2006 Kdo zabil elektromobil?

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace