foto

Hisako Manda

  • nar. 13.4.1958 (61 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
2017 Kekkon
2015 Sedm statečných seniorů
2014 Damashie Utamaro IV (TV film)
Sakura Housara (TV film)
Uzumasa Limelight
2013 Damashie Utamaro 3 (TV film)
Kogure šašinkan (TV film)
2012 Chushingura ~Sono Gi Sono Ai~ (TV film)
Damashie Utamaro 2 (TV film)
Saigo Kara Nibanme no Koi 2012 Aki (TV film)
2011 Joake no mači de
Shinjû tenshi
2009 Asahiyama Dobutsuen Monogatari
Haha no Okurimono (TV film)
Hi to Shio (TV film)
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
2006 Akai kiseki (TV film)
Inugamike no ičizoku
Macumoto Seičó Supešaru: Jubi (TV film)
Tannka
2005 Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
2000 Shinsengumi
Suzuran - Shoujo Moe no monogatari
1997 Parasaito Ivu
1996 Jacuhaka mura
Salaríman senka: Tanšin funin
1994 Šudan sasen
1991 1970 bokutachi no seishun (TV film)
Saito Dosan (TV film)
1989 Hotaru
1988 Garasu no naka no šódžo
1987 Jogiša
1986 Maison Ikkoku
1985 Love Hotel
Mishima: A Life in Four Chapters
1983 Loving
1981 Cujoki ari
Kaettekita wakadaišó

TV seriály

2016 Fukigen na kadžicu (TV seriál)
Nobunaga moju (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Gin Nikan (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
2011 Ikemen desu ne (TV seriál)
2010 Jotei Kaoruko (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
2009 Naniwa no Hana (TV seriál)
Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
2008 Sono otoko, fuku shocho: Season 2 (TV seriál)
2007 Oedo Yoshiwara Jikencho (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Kyoto kawara machi sho jiken fyairu (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
Jome wa micuboši (TV seriál)
2000 Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1998 P.A. Private Actress (TV seriál)
1997 Shinryonaikai Ryoko (TV seriál)
1995 Okami Sandai Onna no Tatakai (TV seriál)
Papa Survival (TV seriál)
1994 Piano (TV seriál)
1993 Mo Namida wa Misenai (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace