foto

Luís Callejo

  • nar. 1.8.1970 (49 let)
    Segovia, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bajocero
2019 Intemperie
Mientras dure la guerra
2018 El aviso
En las estrellas
Jefe
Ley de Vida
2017 Es por tu bien
Oro
2016 Hermanos
KIKI: Pojďme na to!
Muž tisíce tváří
Pozdě na hněv
Sto let odpuštění
Ve jménu Krista
2015 Moje velká noc
Palmeras en la nieve
2014 La propina
La señora Brackets, la niñera, el nieto bastardo y Emma Suárez
2013 Gente en sitios
La mula
Temporal
Zraněná
2011 17 hodin
Lo contrario al amor
¿Estás ahí?
2010 El mal ajeno
Let 8714 (TV film)
2009 Cesta do Santiaga
Oči války
Relatos
Sedm minut
2008 Che Guevara: Partyzánská válka
Consulta 16
Slepé slunečnice
The Garden of Eden
Vězeňský dvůr
2007 Amigos de Jesús
Góóól! II
Klub sebevrahů
Los planetas
Ludoterapia
2006 Labyrint smrti
2005 Nejdelší penalta na světě
Princezny
2003 Sobre el arcoiris
2001 Luna hraje o život

TV seriály

2018 El Continental (TV seriál)
Truco o trato (E08)
Réquiem... mami (E07)
Matar al mensajero (E06)
další epizody (5)
Vis a vis (TV seriál)
Co víme o monstrech (S03E08)
Byly jsme holky (S03E07)
Šest měsíců není málo (S03E06)
další epizody (8)
2017 Morová rána (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de ilustrados (S03E04)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Long Way Home (S02E10)
2013 Las aventuras del capitán Alatriste (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
Supercharly (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bernabéu - vyp.
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky