foto

Trent Reznor

  • nar. 17.5.1965 (54 let)
    Mercer, Pennsylvania, USA

Zajímavosti o tvůrci (8)

  • - Trentova hudba inspirovala tvůrce filmu Mechanik (2004) v hlavní roli s Christianem Balem natolik, že promo plakáty a věci v pozadí obsahovaly loga skupiny NIN a její hudba měla zaznít i ve filmu. Kapele NIN se to ale zdálo kýčovité. (Stoka)

  • - Na střední škole hrál postavu Jidáše v představení "Jesus Christ Superstar". (Stoka)

  • - V roce 1997 se Reznor objevil v magazínu Time jako nejvlivnější osoba a magazín Spin ho označil za nejenergičtější osobnost v hudebním showbyznysu. (Stoka)

  • Westworld - Contrapasso (S01E05) (epizoda) (2016)

    - Melodie, kterou lze slyšet v pozadí scény v nevěstinci, je skladba „Something I Can Never Have (Still)“ od zpěváka Trenta Reznora. (Epistemolog)

  • Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012)

    - S malou rolí ve filmu byl spojován i herec a hudební skladatel Trent Reznor, který se měl zasadit rovněž i o tvorbu hudebního doprovodu k filmu. Svoji účast později sám odřekl. (Conspi)

  • Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

    - Hacker, od něhož si Lisbeth (Rooney Mara) kupuje zařízení na sledování lidí, na sobě má tričko skupiny Nine Inch Nails, do které patří také autor hudby k filmu Trent Reznor. (awful)

  • Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

    - Po filmu The Social Network (2010) se jedná o druhou spolupráci mezi filmovými skladateli Trentem Reznorem, Atticusem Rossem a režisérem Davidem Fincherem. Na filmu se podílela i Rooney Mara. (Karlos80)

  • The Social Network (2010)

    - David Fincher pracoval s Trentem Reznorem již podruhé, i když spousta lidí by si mohla myslet, že to byla jejich společná premiéra. Trent Reznor však již v roce 1995 vytvořil remix písně svojí kapely Nine Inch Nails (konkrétně se jedná o skladbu „Closer“) a ten potom kromě dlouhé sedmiminutové verze sestříhal na dvouminutovou, kterou můžeme slyšet při úvodní titulkové pasáži. (Itar)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Slip, The
2005 The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)
2000 Recycled
1994 Black Box (A Video Retrospect) Volume 1 (video kompilace)
1992 Broken (video kompilace)
1987 Světlo mého dne

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)

Dokumentární

2017 Industrial Accident: The Story of Wax Trax! Records
2016 SCORE: A Film Music Documentary
2014 Beautiful Noise
2013 I Dream of Wires
Nine Inch Nails - koncert 2013 (koncert)
Sound City
2011 Fix
2009 Metal Machine Music: Nine Inch Nails and the Industrial Uprising
Nine Inch Nails Live: Another Version of the Truth (koncert)
2007 Nine Inch Nails Live: Beside You in Time (koncert)
2002 Best of Bowie (video kompilace)
David Bowie (TV film)
Nine Inch Nails Live: And All That Could Have Been (koncert)
1997 Closure (video kompilace)
1995 Woodstock '94

Hudební videoklipy

2017 Nine Inch Nails - Less Than (hudební videoklip)
2013 Mantra (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Came Back Haunted (hudební videoklip)
2012 How to Destroy Angels - Ice Age (hudební videoklip)
2010 How to Destroy Angels - The Space in Between (hudební videoklip)
2007 Nine Inch Nails - Survivalism (hudební videoklip)
2005 Nine Inch Nails - Only (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - The Hand That Feeds (hudební videoklip)
2001 Nine Inch Nails - Deep (hudební videoklip)
2000 Nine Inch Nails - Starfuckers, Inc. (hudební videoklip)
Nine inch nails - Into The Void (hudební videoklip)
1999 Nine Inch Nails - We're in This Together (hudební videoklip)
1997 David Bowie - I'm Afraid Of Americans (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - The Perfect Drug (hudební videoklip)
1995 Nine Inch Nails feat David Bowie - Hurt (hudební videoklip)
1994 Nine Inch Nails - Burn (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Closer (hudební videoklip)
Nine inch nails - March of the Pigs (hudební videoklip)
1992 Nine Inch Nails - Gave Up (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Happiness in Slavery (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Wish (hudební videoklip)
1990 Nine Inch Nails - Head Like a Hole (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Sin (hudební videoklip)
1989 Nine Inch Nails - Down in It (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1997 Metropolis (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2007 Nine Inch Nails - Survivalism (hudební videoklip)
1994 Nine Inch Nails - Burn (hudební videoklip)
Nine inch nails - March of the Pigs (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 014)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace