foto

Zita Perczel

  • nar. 26.4.1918
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.4.1996 (77 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sup
1980 Dědičky
1938 Marika
1937 Hetenként egyszer láthatom
1936 Dunaparti randevú
Lovagias ügy
1935 Budai cukrászda
1934 Az új rokon
Meseautó

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)

Host

TV pořady

1990 Balatoni szél (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky