foto

Andreas Wimberger

  • nar. 1959
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vera
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
2007 Mein Nestroy (divadelní záznam)
2002 Im Chaos der Gefühle (TV film)
1998 Quintett komplett (TV film)
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
1992 Kleine Haie
1987 Das Andere Leben (TV film)
1981 Der Schüler Gerber (TV film)

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2018 In aller Freundschaft - Die Krankenschwestern (TV seriál)
Verbotene Küsse (E04)
2017 Über Land (TV seriál)
Die Fahrerin (E01)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Salzburská specialita (S09E02)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky