foto

Judd Omen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Take Out
1998 Peklo (TV film)
1994 Síla
1993 Bouře v lahvi
Pátrací eso
1992 Carne e il diavolo, La (TV film)
1991 Dollman
1989 CHUD II.
Chameleons (TV film)
1987 Noční akademie
1985 Kvílení vlkodlaků II
Pee-Weeho velké dobrodružství
1984 Duna
Rudý úsvit
1981 Lovely But Deadly
1980 Jako za starých časů

TV seriály

2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E13)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Legenda o sv. Růži: 2. část (S05E02)
Legenda o sv. Růži: 1. část (S05E01)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace