foto

Jegor Barinov

  • nar. 9.9.1975 (44 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Odnazhdy v Trubchevske
2016 Věra
2014 Něbo padšich
2013 Puťovka v žizň
Sovsem ně prostaja istorija
2012 Alibi naděžda, alibi ljubov (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
Pareň s Marsa
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Žizň na dvoich
2008 Žij a nezapomínej
2006 Naninská Krajina
Sdvig
2002 Antikiller
2001 DMB 003
DMB 004
Lvinaja dolja
1996 Agape
1990 Nautilus

TV seriály

2018 Šifr (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Plochaja doč (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Korol (S03E19)
Vybiraja storonu (S03E18)
Něobchodimoje zlo (S03E17)
další epizody (7)
2013 1943 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Geněral (S01E08)
Grom (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Ljubov na million (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Pod prikrytijem (S01E08)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ostaťsja v živych (S05E19)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Dom maljutki (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Syščik (S03E07)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Dve sestry (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Kadětstvo 2 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Kak stať modělju (S01E11)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Molodoj volkodav (TV seriál)
Vzjať Tarantinu (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vnězapnaja smerť (S01E30)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Aptěčnyj kartěl (S03E10)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky