foto

Luis Contreras

  • nar. 18.9.1950
    Kern, California, USA
  • zem. 20.6.2004 (53 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mistr zločinu
Wednesday Afternoon
2002 Ocean Park
2000 Across the Line
American Tragedy (TV film)
Otcova muka (TV film)
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
1998 Alien Avengers II (TV film)
1996 Poslední zůstává
Vítěz
1995 Cizáci (TV film)
Pod bláznivým měsícem
1994 Dragstrip Girl (TV film)
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Geronimo
Heaven!
Rio Diablo (TV film)
Věc cti
1992 Let jestřába
Osudová chyba
1991 Dollman
Vesmírné komando
1990 El Diablo (TV film)
1989 After Midnight
1988 Rudé horko
Západ slunce
1987 Extrémní předsudek
L. A. policie (TV film)
Přímo do pekla
Walker
1986 Blue City
Mission Kill
Velké problémy
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
Stand Alone
Walking the Edge
1984 Repo Man
Touch of Scandal, A (TV film)
1982 48 hodin
Psanec Barbarosa
1980 Hraniční čára
Poslední manželství v Americe
Psanci
Tlukot srdce
1979 1941
Cvok
1978 Návrat domů
1977 Blízká setkání třetího druhu

TV seriály

2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Bounty Hunters' Convention (E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Přízrak (S04E01)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hadí tlama (S02E19)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky