foto

Dmitrij Daňkov

  • nar. 26.5.1969 (50 let)
    Kaliningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2015 Norveg
Ně para
2013 Maša i Medveď (TV film)
Moskovskije sumerki (TV film)
Ninkina ljubov (TV film)
2012 Andrejka (TV film)
Molodožjony (TV film)
Něpuťovaja něvestka (TV film)
Povezjot v ljubvi (TV film)
2011 Tolko ty (TV film)
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
2007 Kod apokalipsisa
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
Vchoďa v dom, ogljanis (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Mjatěž (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Železnyj faktor (S03E19)
Zakon podlosti (S03E18)
Šalnyje děňgi (S03E16)
další epizody (40)
2009 Dikij (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tolko ty (TV film)

TV seriály

2011 Lektor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky