foto

Valerija Kostina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Ně togo polja jagoda (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace