foto

Alex Reda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Antibirth
2014 October Gale
2007 Snídaně se Scotem
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
2005 Terry (TV film)
2003 Beat Cops (TV film)
Hemingway vs. Callaghan (TV film)
2002 My Name Is Tanino
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
Vysněný svět (TV film)
2000 Jailbait (TV film)
Last Debate, The (TV film)

TV seriály

2019 October Faction (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Polibek smrti (S10E07)
Dej faleš jako Brackenreid (S10E06)
Hořká pilulka (S10E05)
další epizody (17)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Chiméry (S09E08)
Léto 1875 (S09E07)
Právo na prohibici (S09E06)
další epizody (17)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Pohřbené tajemství (S08E07)
další epizody (17)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Loch Ness Murdoch (S07E07)
další epizody (18)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
další epizody (13)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
Líbající lupič (S04E12)
Krvežíznivost (S04E11)
další epizody (11)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Kat (S03E11)
Prokletí domu Beatonů (S03E10)
další epizody (12)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Stíny šedi (S02E06)
Zelená Múza (S02E05)
Případ Houdini (S02E04)
další epizody (5)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zatracená rudá planeta (S01E13)
Princ a rebel (S01E12)
Špatná medicína (S01E11)
další epizody (13)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
ReGenesis (TV seriál)
Resurrection (S01E12)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Prions (S01E04)
The Face of God (S01E03)
Baby Bomb (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace