foto

Jana Musilová

  • nar. 8.10.1966 (51 let)
    Svitavy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky
2014 Divá Bára (divadelní záznam)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)
1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
Jak přišli kováři k měchu (TV film)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1993 Princezna Fantaghiró 3 (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1984 Amadeus

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Mňoukavý hotel (E10)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pamlsek (S03E03)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
1999 Tohle jsem já... (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2006 Benátky, město karnevalu (TV film)

TV pořady

2017 Udílení cen Františka Filipovského 2017 (TV pořad)
2014 Dobrovolní hasiči roku 2014 (TV pořad)
2009 Hry handicapovaných talentů (TV pořad)
2005 Vínečko, ne voda (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace