foto

Karel Mišurec

  • nar. 6.12.1949 (67 let)
    Kroměříž, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Divá Bára (divadelní záznam)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Posel
2011 Škola základ života (divadelní záznam)
2005 Kamenný klíč (TV film)
2003 Parazit (divadelní záznam)
1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1994 Noční stráž (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Poklad (TV film)
1986 Doktor a bubeník (TV film)
Nejlepší lékař mého života (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Nikotýnka (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
1983 Léto bez dovolené (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
Kouzelnice (TV film)
Neviditelné nebezpečí (TV film)
Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Obraz (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
1980 Facka (TV film)
Hračička (TV film)
Paruka (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
Živnost jako řemen (TV film)
1978 Kouzelné dřeváky (TV film)
1977 Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Klec (TV film)
Nevěsta v pytli (TV film)
1972 Venca (TV film)

TV seriály

2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Návrat (E03)
Maturanti (E02)
další epizody (4)

TV pořady

1986 Ruleta humoru (TV pořad)
1985 Námořnický karneval (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace