foto

Rakie Ayola

  • nar. 1968
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Been So Long
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2014 Under Milk Wood (TV film)
2012 Dredd
Teď a tady
2005 Sahara
2004 Ztráta paměti
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
1999 Secret Laughter of Women, The

TV seriály

2019 Shetland (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2009 My Almost Famous Family (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál) - herec, a.z.
Konec cesty (S04E13) - a.z.
Planeta Midnight (S04E10)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
A Simple Sacrifice: Part 1 (S01E07)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Tiger Bay (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace