foto

Radek Valenta

  • nar. 11.2.1976 (44 let)
    Sokolov, Československo

Kontakt

  • Divadlo pod Palmovkou
    Zenklova 34
    180 36
    Praha 8 - Liběn

Herecká filmografie

Filmy

2020 Promlčeno
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2015 Prach
2005 Psí kus (TV film)
2003 Malvína (TV film)
2000 Princezna ze mlejna 2
1995 Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
1994 O zlatém pokladu (TV film)
Princezna ze mlejna

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Modrý kód (TV seriál)
Přímý zásah (S03E40)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dobrý skutek (S03E32)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Rána pod pás (S03E30)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Personální otázky (S05E23)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Dvojí život (S02E05)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Šťastný den! (S04E21)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2016 Na vodě (TV seriál)
Poprvé (E09)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
Výlet (E04)
Moje první láska (E03)
další epizody (5)
2014 První republika (TV seriál)
Rudi (S01E09)
Andělíčkář (S01E08)
Stopy života (TV seriál)
Ašský chlapec (S01E02)
2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2001 Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
1994 Princezna ze mlejna (TV seriál)

Dokumentární

2000 Film o filmu: Princezna ze mlejna 2 (TV film)

Host

TV pořady

2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2005 Vánoce s Troškou pohádek (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)