foto

Frank-Otto Schenk

  • nar. 10.10.1943 (76 let)
    Kuckerneese (Jasnoe), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1000 Könige
2018 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Wenn und Aber (TV film)
2017 Ein starkes Team - Tod und Liebe (TV film)
2014 Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Tigers
2011 Von vorne (studentský film)
2010 Orpheus (studentský film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Gott schützt die Liebenden (TV film)
2005 Stages (studentský film)
2004 Der Blindgänger (studentský film)
1990 Docteur M.
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1988 Hannes (TV film)
Muž na stromě (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Märztage in Berlin (TV film)
Verzeihung, habe ich Sie geweckt? (TV film)
1986 Das Gesellenstück (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Offiziere (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Hälfte des Lebens
Wer ist denn Wuttke? (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
1983 Alleinstehend (TV film)
Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Verlorene Zeit (TV film)
Dvě lékařky (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Laufsteg (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Alexandr Maleňkij
1980 Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Das Komplott (TV film)
Karlchen, durchhalten (TV film)
Spurensucher (TV film)
Verlobung in Hullerbusch (TV film)
1978 Härtetest (TV film)
Jugendweihe (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Waschmaschine (TV film)
Ernst Schneller (TV film)
Umwege ins Glück
Verfolgung (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Die Entführung (TV film)
Die Jungfrau von Orleans (TV film)
Entführung, Die (TV film)
Ulybnis rovesnik! (TV film)
1975 Ikarus
Kostja und der Funker (TV film)
Mořská panna (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1974 Eigene Haut, Die (TV film)
Mein blauer Vogel fliegt
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle
1971 Der schwarze Hund (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1969 Čas žít
1966 Ztracený anděl
1965 Besten Jahre, Die
1964 Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doktor Tod (S14E16)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Höllische Nachbarn (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die schreckliche Wahrheit (S01E04)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Rottenknechte (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Galileo Mystery (TV pořad)
1997 Religionen der Welt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky