foto

Mariano Rigillo

  • nar. 12.9.1939 (78 let)
    Neapol, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kočičí Popelka
Lasciami per sempre
2014 Andiamo a quel paese
2012 100 metri dal paradiso
Do Říma s láskou
Il caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti? (TV film)
Marie z Nazaretu (TV film)
2010 Scusa ma ti voglio sposare
2009 Occhio a quei due (TV film)
2008 Marcello Marcello
Paolo VI - Il Papa nella tempesta (TV film)
Zamilovaný Gide
2007 Eravamo solo mille (TV film)
L'uomo della carità (TV film)
Lezioni di volo
Prova a volare
Skřivánčí dvůr
2005 E ridendo l'uccise
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
Vidím ti to na očích
2003 Blindati (TV film)
2001 La notte lunga
Senza confini (TV film)
Sottovento!
1999 Uomo perbene, Un
1998 Passaggio per il paradiso
Per tutto il tempo che ci resta
1995 Famiglia Ricordi, La (TV film)
1994 Pošťák
1985 Profesor
1980 Arrivano i bersaglieri
1976 Voják štěstěny
Černý korzár
1972 Bronte: cronaca di un massacro che i libri di storia non hanno raccontato
Colonna infame, La
Imputazione di omicidio per uno studente
1970 Metello
1969 Metti, una sera a cena

TV seriály

2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
1999 Mai con i quadri (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Assunta Spina (TV seriál)
Contro ogni volontà (TV seriál)
1982 Viaggio a Goldonia (TV seriál)
1981 George Sand (TV seriál)
Illa - Punto di osservazione (TV seriál)
1979 Così per gioco (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1976 Dov'è Anna (TV seriál)
1974 Sotto il placido Don (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace