foto

Luke Reichle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2005 Pod nadvládou zla
2004 Vymítač ďábla: Zrození
2001 Psanci Ameriky
2000 Hodina stínů
Polibek mého anděla
1997 Stačí si přát
1996 Glimmer Man
Periskop nahoru a dolů
Soul of the Game (TV film)
1995 Phobophilia: The Love of Fear (TV film)
Pán kouzel
Čáry máry fuk
1994 Skaut
1993 Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
All About Ava (E08)
About Last Night (E07)
další epizody (8)
2017 Gone (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
další epizody (14)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (21)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Spínač (S07E08)
další epizody (23)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Podoba není náhodná (S06E09)
Vražda je věčná (S06E08)
další epizody (24)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (22)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Sniper (S04E09)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
další epizody (24)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (10)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace