foto

Friedrich Schiller

  • nar. 10.11.1759
    Marbach am Neckar, Würtenberg, Německá říše
  • zem. 9.5.1805 (45 let)
    Vímar, Sachsen-Weimar, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Les brigands - divadelní hra
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam) - divadelní hra
2009 Kabale und Liebe (divadelní záznam) - divadelní hra
Kabale und Liebe unplugged - divadelní hra
2008 Maria Stuart (TV film) - divadelní hra
2005 Don Carlos, Infant von Spanien (TV film) - divadelní hra
Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
2004 Wilhelm Tell (divadelní záznam) - divadelní hra
1993 Maid of Orleans, The (TV film) - divadelní hra
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film) - divadelní hra
1990 Die Räuber - divadelní hra
Wilhelm Tell (TV film) - divadelní hra
1989 Giovanna d'Arco (TV film) - divadelní hra
1988 Marie Stuartovna (TV film) - divadelní hra
1986 Maria Stuart (TV film) - divadelní hra
1985 Don Carlo (TV film) - divadelní hra
1984 Don Carlos (TV film) - divadelní hra
1982 Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1980 Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1978 Kalaf és Turandot története (TV film) - divadelní hra
1976 Die Jungfrau von Orleans (TV film) - divadelní hra
Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1975 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film) - divadelní hra
1974 Jungfrau von Orleans, Die (TV film) - divadelní hra
Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1971 Carlos (TV film) - divadelní hra
1969 Demetrius (TV film) - divadelní hra
Die Räuber (divadelní záznam) - divadelní hra
1967 Die Räuber (divadelní záznam) - divadelní hra
Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1966 Der Neffe als Onkel (TV film) - divadelní hra
Die Räuber (TV film) - divadelní hra
Wilhelm Tell (TV film) - divadelní hra
1965 Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
1964 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film) - divadelní hra
1963 Der Parasit (TV film) - divadelní hra
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film) - divadelní hra
Maria Stuart (TV film) - divadelní hra
1962 Wallenstein (TV film) - divadelní hra
1961 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film) - divadelní hra
Masnadieri, I - divadelní hra
1960 Don Carlos - divadelní hra
Spletka i ljubav (TV film) - divadelní hra
Wilhelm Tell - divadelní hra
1959 Die Räuber (TV film) - divadelní hra
Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra
Kabale und Liebe - divadelní hra
Marie Stuart (TV film) - divadelní hra
1957 Don Carlos (TV film) - divadelní hra
Parasit, Der (TV film) - divadelní hra
1956 Wilhelm Tell - divadelní hra
1955 Kabale und Liebe - divadelní hra
1948 Guglielmo Tell - divadelní hra
1940 Die Räuber - divadelní hra
1934 Turandot, princesse de Chine - divadelní hra
Wilhelm Tell - divadelní hra
1922 Luise Millerin - divadelní hra
1913 Fiesko - divadelní hra
Mary Stuart - divadelní hra
Robbers, The - divadelní hra
1903 Guillaume Tell - divadelní hra
1900 Guillaume Tell - divadelní hra
1898 Aventures de Guillaume Tell - divadelní hra

TV seriály

1987 Villém Tell (TV seriál) - divadelní hra
1979 Novel·la (TV seriál) - divadelní hra
1966 Teatro de siempre (TV seriál) - divadelní hra
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1959 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1958 William Tell (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1965 Fünfter Akt, siebte Szene. Fritz Kortner probt Kabale und Liebe (TV film) - divadelní hra

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Die Räuber (TV film) - kniha
2005 Der Handschuh - povídka
2003 Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin) - kniha
1999 Eleonora (TV film) - kniha
1987 Der Geisterseher (TV film) - kniha
1972 Chamsin - kniha

TV seriály

1978 Spannende Geschichten (TV seriál) - povídka

Skladatelská filmografie

Filmy

1967 Phädra (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace