foto

Ján Fajnor

  • nar. 14.1.1941
    Slovenský stát
  • zem. 22.2.2005 (64 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ďakujem, dobře

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1988 Košatý strom plný pozorných očí (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1999 Gregor Martin Papucsek (TV film)
Ja nie som Šuko (TV film)
1998 František Kovár (TV film)
Ráčte vstúpiť, pán Havetta! (TV film)
1997 Portrét (TV seriál)
1996 Čosi ako sen (TV film)
1995 Človek uprostred (TV seriál)
1994 Dvory /Špitzer/ (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1989 Akí sme (TV film)
1988 Košatý strom plný pozorných očí (TV film)
1987 Sen - jama vo mne (TV film)
1982 Pokus o B.H (TV film)
1981 Záhrada (TV film)
1980 Horiaca rieka (TV film)
Vykopem studňu do Austrálie (TV film)

TV pořady

1985 Nehrá orchester ČST (TV pořad)
1974 Ráčte vstúpiť (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace