foto

Mike Banas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 The Legend of Barney Thomson
2014 High Moon
2008 Smrtící Kung Fu 1 (TV film)
2007 Bezstarostný sex
2001 Dream Storm (TV film)

TV seriály

2018 The Enemy Within (TV seriál)
Pilot (E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Hella Duplicitous (S04E01)
Galaxy of Minds (S03E19)
Artful Dodge (S03E16)
další epizody (5)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Fix My Present Havoc (S03E07)
Gunplay Ricochet (S03E04)
Back to the Grind (S03E01)
další epizody (8)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Welcome Back, Carter (E06)
Assault on Precinct 7 (E05)
Pure Genius (TV seriál)
Pilot (E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Nezvaný host (S02E07)
Zakopán (S02E04)
Písečná bouře (S02E01)
2014 Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Minute Changes (S03E04)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Last (S02E12)
Second Wave (S02E10)
Second Truths (S02E06)
další epizody (4)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Help Wanted (S02E09)
další epizody (15)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Společný důvod (S02E17)
Naděje (S02E14)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Pomsta (S02E08)
Patogen (S02E04)
další epizody (6)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Čas (S01E08)
Voda (S01E06)
Vzduch, část druhá (S01E02)
další epizody (4)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Geniální řešení (S05E16)
Uprchlíci (S05E12)
další epizody (8)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věštec (S04E08)
Nezvěstné (S04E07)
Zaútočit první (S03E20)
další epizody (5)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přeludy (S03E09)
Společný zájem (S03E07)
Neodolatelný (S03E03)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Útočiště (S01E13)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace