foto

Eva Pavlíková

  • nar. 17.9.1960 (58 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenská herečka Eva Pavlíková se narodila 17. září 1960 v Košicích. Vystudovala Vysokou školu múzických umění v Bratislavě. Po studiu se stala členkou nitranského divadelního souboru Divadla Andreja Bagara, kde hrála a hraje v mnoha známých inscenacích. Vyniká také svými pěveckými a tanečními schopnostmi, které již využila v několika muzikálech. V roce 2005 obdržela ocenění Krišťálové krídlo v kategorii divadlo a audiovizuální umění za postavu Vicky v muzikálu Do naha. Spolupracuje na projektech s hudebními skupinami BijouTerrier Horkýže Slíže: např. Doma na porádku, Váňa z Vorkuty, nebo Mám v piči na lehátku.

Je vdaná, její dcera je známá muzikantka Katarzia.

otliksamuel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
Únos
2016 Potkany (divadelní záznam)
2013 Ďakujem, dobře
2011 Všetko za národ (divadelní záznam)
Čerešňový chlapec (TV film)
2010 Matka, která mě porodila (studentský film)
Olé, zápražka (TV film)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)
2005 Adam Šangala (divadelní záznam)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
Obrus s monogramom (TV film)
Peniaze alebo život (TV film)
Svetlo (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
Pacho sa vracia (divadelní záznam)
Plánka (TV film)
Scenár (TV film)
Tábor padlých žien
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1993 Divadelná pieseň (divadelní záznam)
Hudobné rozprávky (TV film)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
Zrkadlo (TV film)
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Čarovné kresadlo (TV film)
1989 Profesor Raat (TV film)
Unavené blues (TV film)
1988 Dravý nálet panny (TV film)
Dunajské rozprávky (TV film)
Rýchliková rozprávka (TV film)
1987 Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Noc pred Kračúnom (TV film)
Nové Pištáčikové dobrodružstvá (TV film)
Vidiecka lady Mackbeth (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Kto zaplatí nohavice (TV film)
Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
1985 Dym nad horou (TV film)
Hĺbkový rekord (TV film)
Keď príde september (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Praženica (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
S Marienkou do Bumbácova (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
Výlet do Paríža (TV film)
1984 Katarína (TV film)
Múdry Maťko a blázni (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Sen noci májovej (TV film)
1982 Vinník bez viny? (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Konôpka (TV film)

TV seriály

2018 Oteckovia (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 26 (S01E26)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Legenda (E12)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Doma na porádku (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Projekt Alfa (E10)
2008 Normálna rodinka (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Fatamorgána (E03)

Dokumentární

2018 Večer ľudí dobrej vôle (koncert)
2016 Slávnostný otvárací koncert predsedníctva SR v Rade EU (koncert)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Zlaté časy (TV pořad)
2014 Noc nádejí 2014 (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2011 Slovenka roka 2011 (TV pořad)
2010 Hodina deťom (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Mini Talent show (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2002 Večer plný secesie (TV pořad)
1999 Kaviareň Slávia (TV pořad)
Soirée z Mlynskej doliny (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Váňa z Vorkuty (hudební videoklip)
2011 Mám v piči na lehátku (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace