foto

Rostislav Marek

  • nar. 17.6.1961 (58 let)
    Kroměříž, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poslední slova (studentský film)
2015 Domácí péče
2013 Na svazu (studentský film)
2004 Lovec a datel (TV film)
2001 František (studentský film)
1995 Artuš, Merlin a Prchlíci
1994 Potkal jsem ho v ZOO
1982 Lenka (TV film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Modrá voda (E09)
Znamení koně (TV seriál)
Prohra (S01E05)
Podraz (S01E04)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Nechala sestru zemřít (S01E15)

Divadelní záznam

2017 Ovčáček miláček (divadelní záznam)
2016 Baťa Tomáš, živý (divadelní záznam)
2008 Král Lear (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
1991 Cvokstory (divadelní záznam)