foto

Mari-An Ceo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Noční můra v Elm Street
2009 Pátek třináctého
2007 Bill
2006 Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
2005 Na konci světa
2001 Ohnivý kruh
1999 Čas lásky
1998 Charades
I Woke Up Early the Day I Died
1996 Můj nejmilejší bar
Shot, The
1995 I Shot a Man in Vegas
1993 Midnight Edition
1992 Téměř na dně

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dynoman and the Volt (E03)
Zahřívací kolo (E02)
2018 Timeless (TV seriál)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
další epizody (9)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Na plný plyn (S01E06)
Podvodníci (S01E05)
další epizody (7)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
2016 Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
Profesionální lháři (TV seriál)
Není to snadné (S05E10)
Násilná dohoda (S05E09)
Tragédie obecní pastviny (S05E08)
další epizody (10)
2015 Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Angels and Ministers of Grace (E12)
A Whole World Out There (E11)
další epizody (5)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Rage of Caliban (E06)
další epizody (8)
Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
2013 Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Pan Horn (S02E08)
Vlastenecký čin (S02E07)
další epizody (7)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Vyjednávání (E20)
další epizody (12)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Věřit (E09)
Karty s kojotem (E08)
další epizody (9)
2005 Rocky Point (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky