foto

Angelika Waller

  • nar. 26.10.1944 (75 let)
    Bärwalde, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rückenwind von vorn
2007 Krauses Fest (TV film)
2001 Happiness Is a Warm Gun
1996 Tote sterben niemals aus (TV film)
1994 Babysitter (TV film)
Das schafft die nie (TV film)
1991 Farssmann oder Zu Fuss in die Sackgasse
1989 Vloupání
1988 Staatsanwalt hat das Wort - Alles umsonst, Der (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Zwei Schwestern (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Für Elise, Der (TV film)
1985 Kartenhaus, Das (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Hubertusjagd, Der (TV film)
1984 Staatsanwalt hat das Wort - Ein Kartenhaus, Der (TV film)
1983 Angelikas Rache (TV film)
1982 Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
Dornröschen (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1979 Marta, Marta (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Coriolan (TV film)
Die Urlauber (TV film)
Ein April hat 30 Tage
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Ein idealer Gatte (TV film)
Euch werd ich's zeigen
Unterm Birnbaum
Zrzka (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 Hut ab, wenn du küßt!
Osvobození III - Směr hlavního úderu
Osvobození IV - Bitva o Berlín
Osvobození V - Poslední úder
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Die entführte Braut (TV film)
Mord am Montag
Tulpen und hohe Kiefern (TV film)
Wir lassen uns scheiden
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Geschichten jener Nacht
Zwei Engel steigen aus (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Schwarze Panther
1965 Das Kaninchen bin ich
1964 Bitter ist der Haß (TV film)
Eine amerikanische Hochzeit (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
Humphrey George (TV film)
1962 Die Ratten (TV film)
Ist doch kein Wunder (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)

TV seriály

2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Zweifel für den Angeklagten (S06E12)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1980 Priwalov'schen Millionen, Die (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Spielwütigen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky