foto

Sebastian Kowski

  • nar. 1959
    Rostock, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
2015 Přečin
2013 Zahltag - Nicht mit uns!
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)
2010 Einmal im Herbst... (studentský film)
Fremdgehen (TV film)
Skvělá kariéra (TV film)
2006 Rabenbrüder
1999 Místo činu - Smrtelný strach (TV film)

TV seriály

2019 Die Neue Zeit (TV seriál)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace