foto

Sebastian Kowski

  • nar. 1959
    Rostock, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Unterm Birnbaum (TV film)
2015 Přečin
2013 Zahltag - Nicht mit uns!
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)
2010 Einmal im Herbst... (studentský film)
Fremdgehen (TV film)
Skvělá kariéra (TV film)
2006 Rabenbrüder

TV seriály

2019 Bauhaus – Nová doba (TV seriál)
Princ thébský (E02)
Po válce (E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
Gier (S14E08)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2016 Místo činu (TV seriál)
Der treue Roy (S47E16)
1999 Místo činu (TV seriál)
Smrtelný strach (S30E11)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky