foto

Hans Helmut Müller

  • nar. 1938
    Hamburk, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Suche Mann für meine Frau (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
Zachraňte Mozarta
2002 Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Hosenflattern (TV film)
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Gefährliche Küsse (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Kiwi und Ratte (TV film)
Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)
Tödliches Erbe (TV film)
Tödliches Netz (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
1993 Der Kinoerzähler
Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
1990 Das einfache Glück
Geizige, Der (TV film)
1989 Astérix a velký boj
Beim nächsten Mann wird alles anders
Schweinegeld
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
Ödipussi
1987 Otto - Der Neue Film
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1985 Novembermond
Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1983 Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1981 Malou
Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1976 S láskou k vlasti nejdál dojdeš
1975 Scherenschnitt (TV film)

TV seriály

2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zweite Begegnung (S08E20)
2004 Heimat 3 (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S02E05)
Nalezenec (S02E02)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Benjamin Kvítko (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky