foto

Drake Silliman

  • nar. 19.6.1951 (68 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 The Party Is Over
2013 Doonby
2011 Deadly Sibling Rivalry (TV film)
2009 Heist
Zlaté Vánoce (TV film)
2006 Ahoj ségro, sbohem živote! (TV film)
Osudná známost (TV film)
Rodinný chaos (TV film)
2005 Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
Milenci z pizzerie (TV film)
Sestry
Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Když do města přijdou andělé (TV film)
2003 Hledá se John Christmas (TV film)
2002 Krvavý zločin (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
White Like the Moon
2001 Chvění 3
Zachraňte Chrise (TV film)
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
Čas proměn (TV film)
1999 Hon na vraha (TV film)
1998 Birth of Jesus, The
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
1997 20.000 mil pod mořem (TV film)
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Terror in the Shadows (TV film)
1994 Město vyvolených (TV film)
Noční děs (TV film)
1993 Doktor smrt (TV film)
Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
1990 Mission Manila
1989 Souboj pěstí
1987 Banzai Runner
1984 Hot Moves
1983 Sweet Sixteen
Tin Man
1981 Texas Lightning
1975 Forced Entry

TV seriály

1999 Strange World (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Intolerance (S02E20)
Sisters of Mercy (S02E17)
Severance (S02E13)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Out of Control (S02E08)
God Bless the Child (S02E05)
další epizody (7)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Indifference (S01E09)
The Reaper's Helper (S01E03)
Subterranean Homeboy Blues (S01E02)
další epizody (4)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace