foto

Bo-gyeol Go

  • nar. 12.6.1988 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Geulaendeu padeo
2014 Yeokrin
2012 Mello

TV seriály

2018 Madeo (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Gobaek bubu (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
Doen sonyeo (TV seriál)
Hauseu, meiteu (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
2013 Sachoonki medeulri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky