foto

Mary Ellen Kay

  • nar. 29.8.1929 (89 let)
    Boardman, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Buffalo Gun
1957 Voodoo Woman
1956 Desatero přikázání
Francis in the Haunted House
Runaway Daughters
1954 Satins and Spurs (TV film)
The Long Wait
Thunder Pass
Yukon Vengeance
1953 Vice Squad
Vigilante Terror
1952 Border Saddlemates
Colorado Sundown
The Last Musketeer
1951 Desert of Lost Men
Fort Dodge Stampede
Government Agents vs Phantom Legion
Osudné dopoledne
Rodeo King and the Senorita
Silver City Bonanza
Thunder in God's Country
Wells Fargo Gunmaster
1950 A Woman of Distinction
Between Midnight and Dawn
Girls' School
Streets of Ghost Town
Tarzan and the Slave Girl

TV seriály

1957 The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace