foto

Oliver Grober

  • nar. 7.10.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pomsta živých smolařů
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Quits
2001 Riekes Liebe (TV film)
1999 Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf Messers Schneide (TV film)
1997 Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1995 Coswig und Sohn (TV film)
Sau sticht (TV film)
1994 Silent Love
1991 Von Gewalt keine Rede (TV film)

TV seriály

2004 Schulmädchen (TV seriál)
2003 Kalle kocht (TV seriál)
Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Bis bald, Sarah! (S04E24)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky